Wokstegt palmekål med skiver af Kålpølse

Samlet tid ca. 45 minutter

Wokstegt palmekål er en lækker måde at tilberede palmekål på. På den måde får du en sprødstegt kål med masser af smag. Her har vi tilføjet chili og serveret det med skiver af vores Kålpølse.

Wokstegt palmekål med skiver af Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1pk. Kålpølser

1pose palmekål

1rød chili

1spsk. sesam

Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog Kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i 20 minutter.

Rib palmekålen og skær chili i skiver. Du kan også bruge rød peberfrugt, hvis det ikke skal være stærkt.

Skær pølserne på skrå i skiver og steg dem på en pande, til de begynder at få farve.

Tilsæt palmekålen og chili og rist det godt igennem i et par minutter.

Smag til med salt og peber og drys med sesam.

 

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift