Wokstegt palmekål med skiver af Kålpølse
Samlet tid ca. 45 minutter
Wokstegt palmekål er en lækker måde at tilberede palmekål på. På den måde får du en sprødstegt kål med masser af smag. Her har vi tilføjet chili og serveret det med skiver af vores Kålpølse.
Wokstegt palmekål med skiver af Kålpølse
Ingredienser
1pk. Kålpølser
1pose palmekål
1rød chili
1spsk. sesam
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog Kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i 20 minutter.
Rib palmekålen og skær chili i skiver. Du kan også bruge rød peberfrugt, hvis det ikke skal være stærkt.
Skær pølserne på skrå i skiver og steg dem på en pande, til de begynder at få farve.
Tilsæt palmekålen og chili og rist det godt igennem i et par minutter.
Smag til med salt og peber og drys med sesam.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift