Toast med bacon og kantareller

Samlet tid ca. 30 minutter

Surdejstoast med bacon og kantareller er en luksuriøs og lækker ret, der passer perfekt til en frokost eller hyggelig aften. Kombinationen af det sprøde surdejsbrød, den røgede smag af bacon og de smørstegte kantareller skaber en smagsoplevelse, som vil imponere enhver. Det er en enkel opskrift, der får det bedste frem i efterårets råvarer og giver et tvist på den klassiske toast.

Toast med bacon og kantareller
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Tørsaltet Bacon

Ingredienser

4skiver surdejsbrød

50g smør

100g bacon

400g kantareller

200g flødeost

2skalotteløg

Purløg til pynt

Fremgangsmåde

Skær 4 skiver af et surdejsbrød. Smelt smør på panden og rist brødet på begge sider.

Tag brødet af panden og steg kantareller.

Rist baconskiver på en anden pande til de er gyldne og sprøde.

Skær skalotteløg i tynde skiver og hak purløg.

Smør surdejsskiverne med et tykt lag flødeost og top med de stegte svampe og sprøde baconskiver. Pynt med skiver af skalotteløg og drys med purløg.

Opskriften indeholder:
Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift