Natmadspizza

Samlet tid ca. 70 minutter

Der er ikke noget bedre end et stykke lunt, hjemmelavet pizza efter en god aften. Prøv at bruge chorizopølse og spegepølse i stedet for peperoni, det er et hit for hele familien.

Natmadspizza
Forberedelsestid
60 min.
Samlet tid
70 min.

Ingredienser

15g gær

3dl vand

400g hvedemel

2tsk. salt

2spsk. olivenolie

1dl flåede hakkede tomater

1tsk. barbecuekrydderi

200g revet mozzarella

200g g Tapas Chorizopølse

200g Oksespegepølse

1alm. løg

1håndfuld baconsnack

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunken vand.

Tilsæt mel lidt ad gangen.

Tilsæt salt og olie. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.

Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.

Skær dejen i 2 og form 2 runde, tynde bunde.

Læg dejen på rigeligt mel, sørg for at den slipper nemt.

Smør med flåede hakkede tomater, drys med barbecuekrydderi.

Skær chorizopølse, spegepølse og løg i skiver.

Drys revet ost over bundene og top med pølser.

Bag pizzaerne i ovnen ved max varme i ca. 10 minutter, tjek efter 5 minutter.

Drys med oregano før servering og pynt evt. med frisk rosmarin.

Tip: Skal det gå hurtigt, så køb en færdig pizza dej.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift