Natmadspizza
Samlet tid ca. 70 minutter
Der er ikke noget bedre end et stykke lunt, hjemmelavet pizza efter en god aften. Prøv at bruge chorizopølse og spegepølse i stedet for peperoni, det er et hit for hele familien.
Natmadspizza
Forberedelsestid
60 min.
Samlet tid
70 min.
Ingredienser
15g gær
3dl vand
400g hvedemel
2tsk. salt
2spsk. olivenolie
1dl flåede hakkede tomater
1tsk. barbecuekrydderi
200g revet mozzarella
200g g Tapas Chorizopølse
200g Oksespegepølse
1alm. løg
1håndfuld baconsnack
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lunken vand.
Tilsæt mel lidt ad gangen.
Tilsæt salt og olie. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.
Skær dejen i 2 og form 2 runde, tynde bunde.
Læg dejen på rigeligt mel, sørg for at den slipper nemt.
Smør med flåede hakkede tomater, drys med barbecuekrydderi.
Skær chorizopølse, spegepølse og løg i skiver.
Drys revet ost over bundene og top med pølser.
Bag pizzaerne i ovnen ved max varme i ca. 10 minutter, tjek efter 5 minutter.
Drys med oregano før servering og pynt evt. med frisk rosmarin.
Tip: Skal det gå hurtigt, så køb en færdig pizza dej.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift