Pizza American med Krosalami
Samlet tid ca. 70 minutter
Kombinationen af Krosalami, ost, barbecuekrydderi, løg og søde kartofler er lækker på pizza. Her har vi lavet en deep pan pizza i foliebakke, lige til at tage med på tur.
Pizza American med Krosalami
Ingredienser
0.5portion dej
120g revet pizza ost
120g cheddarost
2dl tomatsauce
1pk. skiveskåret Krosalami
1stk. sweet potaoe i skiver (forkogt i saltvand 5-6 min)
1stk. løg i skiver
1spsk. barbecuekrydderi
Fremgangsmåde
Du kan lave 2 deep pan pizzaer af denne portion dej:
500 g mel
25 g gær
3,5 dl lunkent vand
1 knivspids salt
1 spsk. olie
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.
Forbag dejen i form med tomatsovs i 5-6 minutter ved 250 grader.
Læg revet pizzaost og cheddarost på dejen, derefter skiver af Krosalami, løg og sweet potatoe i skiver. Drys til sidst pizzaen med barbecuekrydderi.
Bag pizzaen ved 225 grader varmluft indtil den er gylden og sprød.
Opskriften indeholder:
Krosalami skiveskåret
Se mere
Del denne opskrift