Pizza med spegepølse
Samlet tid ca. 60 minutter
Den lave fedtprocent og det høje kødindhold i vores spegepølser gør dem særdeles velegnede som fyld på din pizza – og du kan med fordel eksperimentere med alle vores spændende smagsvarianter.
Pizza med spegepølse
Forberedelsestid
40 min.
Samlet tid
60 min.
Ingredienser
10g gær
1.5dl vand
0.5tsk. groft salt
1spsk. olivenolie
Durum eller hvedemel
1bøfmozzarella, skåret i skiver
0.5bakke champignon, skåret i skiver
0.5peberfrugt, skåret i strimler
Artiskokhjerter
1løg
0.5courgette/squash, groft revet
Grøn pesto og revet parmasan
Skiver af en Slagter Lampe spegepølse (vælg Sønderjysk eller Ålerøget, hvis det skal være klassisk, eller Hvidløgsspegepølse eller Krosalami, hvis den skal have lidt bid)
Fremgangsmåde
Dej
Opløs gær i lunken vand, hæld olivenolie og salt i. Rør derefter mel i lidt ad gangen, indtil dejen er samlet, så den kan æltes. Ælt et par minutter med hænderne, og stil dejen til hævning ved stuetemperatur i ca. 30 min.
Hæld mel på bordet og rul dejen ud, så den passer til din bageplade. Læg dejen på et stykke bagepapir.
Fyld
Læg skiver af mozzarella på bunden og fordel champignon, artiskokhjerter, løg, peberfrugt og skiver af Slagter Lampe spegepølse på pizzabunden. Pres saften ud af den revne courgette med hånden og fordel det på pizzaen.
Bages 12 min. ved 220° C varmluft med varme nedefra. Hvis du har en pizzasten, kan pizzaen også sagtens bages på grillen.
Dryp lidt grøn pesto over pizzaen og drys med revet parmesan lige inden servering
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift