Hokkaidosuppe med chorizo

Samlet tid ca. 45 minutter

Skøn suppe efter en god aften eller til en kold efterårsdag. Rist chorizopølse og forbered suppen i forvejen, så det bare skal lunes før servering.

Hokkaidosuppe med chorizo
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

Ca. 800 g græskar i mindre stykker uden skal fx. hokkaido

3spsk. rapsolie

6hakkede skalotteløg

2fed presset hvidløg

2dl hvidvin

8dl oksebouillon

4dl fløde

Salt og peber

200g chorizopølse

Fremgangsmåde

Sauter græskartern i olien, tilsæt efter et par minutter løg og hvidløg og lad det simre lidt.

Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det småkoge ca. 20 min.

Tilsæt fløde og lad det simre ca. 10 min., herefter krydres med salt og peber.

Blend suppen lidt og smag evt. til igen med salt & peber.

Fjern skindet af chorizopølsen og skær i små tern, før den ristes på tør pande til den er sprød.

Server suppen med ristet chorizopølse og evt. brød.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift