Hokkaidosuppe med chorizo
Samlet tid ca. 45 minutter
Skøn suppe efter en god aften eller til en kold efterårsdag. Rist chorizopølse og forbered suppen i forvejen, så det bare skal lunes før servering.
Hokkaidosuppe med chorizo
Ingredienser
Ca. 800 g græskar i mindre stykker uden skal fx. hokkaido
3spsk. rapsolie
6hakkede skalotteløg
2fed presset hvidløg
2dl hvidvin
8dl oksebouillon
4dl fløde
Salt og peber
200g chorizopølse
Fremgangsmåde
Sauter græskartern i olien, tilsæt efter et par minutter løg og hvidløg og lad det simre lidt.
Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det småkoge ca. 20 min.
Tilsæt fløde og lad det simre ca. 10 min., herefter krydres med salt og peber.
Blend suppen lidt og smag evt. til igen med salt & peber.
Fjern skindet af chorizopølsen og skær i små tern, før den ristes på tør pande til den er sprød.
Server suppen med ristet chorizopølse og evt. brød.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift