At starte dagen med en god morgenmad eller brunch er noget af det bedste, især når der er tid til at nyde sin kaffe og de mange lækkerier på bordet. Vores brunchpølser af høj kvalitet og med udvalgt kød kan bruges på flere forskellige måder på brunchbordet. Her finder du inspiration til rustikke retter og sundt tilbehør sammen med ideer til lidt nytænkning.
Tip: Bagte tomater til brunchpølser
Halver tomater, pensl med olivenolie og bag dem i ovnen med lidt rosmarin på toppen i ca. 20 minutter ved 200 grader varmluft. Server til vores lækre Brunchpølser og røræg med purløg.
Tip: Brunch snack
Rist dine brunchpølser. Kom dem på den pind sammen med små stykker mango eller tomat. Sæt de små spyd i et glas og server som tilbehør til salat med brød eller som snack på morgenbordet.
Tip: Brunchpølser i svøb
Slagter brunchpølser er perfekte til pølsehorn og lækre til både den lille sult og madpakken. Lav nogle med pølser og grønne asparges og prøv også med frisk rosmarin og timian. Drys med sesam og havsalt
Tip: Fyldt croissant
Skær croissanten over og læg salat, ost, spejlæg, Kyllingespegepølse og top med grønt. Den fyldte croissant smager godt til både morgenbordet eller i madpakken.
Tip: Hurtig omelet
Lav en æggemasse af æg, lidt fløde, salt og peber og tilsæt brunchpølser og stegte svampe. En simpel og velsmagende omelet, der sagtens kan nydes med et par ekstra brunchpølser ved siden af.
Tip: Kyllinge brunchpølser til grøntsager og æg
Steg vores Kyllinge brunchpølser og server med spejlæg, avocado, bagt tomat og lidt grønt. Nem og lækker morgenmad. Velbekomme.