Tapas er lækkert hele året rundt, uanset om det er til hverdag eller fest. Hos Slagter Lampe har vi fokus på store smagsoplevelser til tapasanretningen. Vores mange tapasvarianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både nye og gamle favoritter.
Tip: Chorizo hapser
Lav en lækker hapser af et lille stykke Tapas Chorizopølse, toppet med lidt rørt gedeost, en sort oliven og et syltet løg. Den lille hapser passer godt til et glas bobler.
Tip: Fetacreme til tapas
Server en fetacreme til vores nye skiveskårede Jalapeños salami eller en af vores andre lækre salamier. Rør feta med lidt skyr eller creme fraiche, smag til med hakket persille, salt og peber. Smør cremen på rugbrøds snack og læg et par skiver salami ovenpå. Cremen passer godt til, da den er lidt salt og syrlig.
Tip: Figner til Jalapeñosalami
De søde figner supplerer vores krydrede Jalapeñosalami helt perfekt. Du kan evt. stege eller grille fignerne inden. Server på knækbrød med gode skiver salami.
Tip: Krosalami spyd tapas-style
Sjov idé til tapas, frokost eller picnic kurven. Rul vores Krosalami og sæt den på et træspyd, skiftevis med ost, frisk figen og tomat. Server gerne brød og oliven til.
Tip: Ølpølser på pind
Skær Ølpølser i mundrette stykker og sæt på pinde, så de er lige til at spise sammen med nødder, soltørrede tomater og oliven. Server til en god drink eller øl. Velbekomme.
Tip: Parmesan snacks til tapas
Sprøde kiks af parmesan er rigtig lækkert til tapas og en god smagsgiver til de øvrige elementer. Riv små bunker af parmesan på bagepapir i en diameter på ca. 6-8 cm. Bag dem i midten af ovnen ved 180 grader til de er gyldne. Lad dem køle af og server som tilbehør til Tapas Middelhavssalami med oliven. Velbekomme!
Tip: Spegepølsebræt
Glæd dine gæster med et lækkert skærebræt med spegepølser. Server en hjemmelavet karry mayonnaise med hakkede cornichoner til de røgede pølser, det er super lækkert.
Tip: Surdejsbrød med hvidløgssmør og salami
Lav en simpel anretning til tapas ved at stege skiver af surdejsbrød i hvidløgssmør til de er blevet godt sprøde. Smør brødet med en lækker mayonnaise, top med vores Tapas Fennikel- eller Jalapeñosalami og pynt evt. med spirer.
Tip: Tapas på terrassen
Lav små lækre grillspyd med Slagter Brunchpølser, ananas og tomat og server ærtemole til. Blend friske ærter med olivenolie, citronsaft og -skal, hvidløg og salt og peber.