Danskerne er ubetinget det folk i verden, der griller mest, gerne flere gange om ugen. Så man kan vist godt sige, at grill er blevet en folkesport. Her hos Slagter Lampe forbinder vi det at grille som en ramme om venskab og familie, og vi glæder os hvert år til mange hyggelige stunder i det fri. Så invitér vennerne forbi til en gang pølser og kartoffelsalat – mere skal der ikke til.
Tip: Frisk salat med kerner
Lav en lækker frisk salat af crisp salat, ristede solsikke- og græskarkerner og hjemmelavede croutoner. Server til vores Gigant Frankfurter, som skal steges til jævn bruning. Velbekomme.
Tip: Gremolata på spidskål
Når du griller dit spidskål på grillen, er det rigtig lækkert at drysse en gremolata hen over. Blend parmesan, persille og citronskal og server på spidskål. Top hele oplevelsen med en grillet kålpølse, der går godt til grillede asparges og spidskål.
Tip: Grillede grøntsager
Grill små kogte kartofler og asparges, vend dem med en olie-eddike-dressing og vend med masser af krydderurter.
Tip: Grillede tomater
Steg eller grill dine tomater, inden du kommer dem i salaten. Det giver salaten et løft i smagen. Sørg for at vend salaten godt, så smagen fordeles.
Tip: Grillet grønt med feta
Server vores Chili frankfurter med grillet courgette, løg, padron peber, lidt chili og smuldret feta.
Tip: Grillspyd til børn
Lav dit eget grillspyd med sjove grene fra haven. Rens grenene og læg dem i vand ca. 1 time før grillning. Sæt små agurker, hele jordbær, kogte kartofler og halve pølser på grenene og læg hele spyddet på grillen og vend det undervejs.
Tip: Kålpølser med grønt
Kålpølsen er rigtig lækker på grill, så den røgede smag kommer rigtig frem. Server vores kålpølser med en frisk grøn salat af pillede kartofler, olie, finthakket persille, dild og fint hakket radiser. Smag til med salt og peber. Perfekt til picnic.
Tip: Majs med gremolata
Grillet majs smager rigtig godt til en stegt Ringriderpølse. Blend persille og revet citronskal og drys hen over den grillede majs før servering. Er du vild med hvidløg, kan du også blende et par fed i din gremolata.
Tip: Mormordressing til salat
Lav en let og lækker mormordressing til dine salater af piskefløde, lidt sukker og citronsaft. Smag den til med lidt salt og peber. Top evt. salaten med hakkede nødder.
Tip: Slagterens pølsefad
Skal det være nemt, er her et tip til hurtig aftensmad. Læg kartofler i fad med skiveskårede pølser, forårsløg, løg, rød peber og persille. Krydr med salt, peber og paprika og dryp lidt olie henover. Stil fadet i grill med lukket låg i ca. 30-40 minutter.
Tip: Snack til den lille sult
Grill grønne asparges med olivenolie og hakket hvidløg. Server dem til en Cheese BBQ Frankfurter med lune tortillachips og hakket tomat salsa.
Tip: Sød kartoffelsalat
Bag søde kartofler og skær dem i skiver. Vend med løg, agurk, radiser og sesamolie og server til en grillet Slagter Frankfurter. Velbekomme.
Tip: Sommerpasta med Cheese BBQ
En lækker sommerret med Danmarks Bedste Grillpølse! Grill Cheese BBQ Frankfurter og skær pølsen i skiver, så man kan se den indbydende cheddarost. Vend skiverne sammen med frisk kogt pasta, basilikumpesto, squashstrimler og krydderurter.
Tip: Sommersalat til grillpølser
Lav en frisk sommersalat som tilbehør til grillpølse af 175 g rygeost, 2 1⁄2 spsk. creme fraiche, 2 radiser, 1⁄4 agurk, purløg, salt og peber.
Tip: Sprøde knuste kartofler
Kog kartofler med skræl til de er møre. Mos dem let og læg revet parmesan og kryddersmør på toppen. Grill dem i ovn eller på grillen til smørret er smeltet, og kartoflerne er blevet sprøde. Server til grillede Kyllingepølser.
Tip: Tapas på terrassen
Lav små lækre grillspyd med Slagter Brunchpølser, ananas og tomat og server ærtemole til. Blend friske ærter med olivenolie, citronsaft og -skal, hvidløg og salt og peber.